Un nou scandal în Giuleşti. Antrenorul Marian Rada, scos de la RAPID. Un meci a fost anulatMarian Rada a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Rapid, în locul său fiind numit "secundul" Sandu Tăbârcă, a declarat, miercuri, acţionarul grupării giuleştene, Nicolae Cristescu.

Patronul Zamfir a hotarat sa dea FRF in judecata, in civil. Giulestenii pot avea soarta Craiovei
Patronul Zamfir a hotărât să dea FRF în judecată, în civil. Giuleştenii pot avea soarta Craiovei

"Marian Rada nu a fost dat afară, a fost schimbat din funcţie. Azi am avut o întâlnire şi i-am comunicat acest lucru. De acum înainte el va fi directorul centrului de copii şi juniori al clubului şi va avea acelaşi salariu. În locul său, antrenor principal a fost numit secundul Sandu Tăbârcă. El este un antrenor cu licenţă pro, cunoaşte Rapidul, are experienţă şi suntem siguri că este o soluţie foarte bună", a spus Cristescu, citat de realitatea.net.

Oficialul grupării giuleştene nu a dorit să dezvăluie motivele care au stat la baza schimbării din funcţie a antrenorului principal: "Sunt mai multe motive şi nu vreau să le mai discutăm pentru că nu are rost. Mai multă lume ne-a spus în ultimul timp că dacă vrem să facem echipă să îl schimbăm pe Rada. Acum vom vedea. Important este că ne-am despărţit, dacă se poate spune aşa pentru el rămâne în club, în condiţii amiabile. Nu e nicio duşmănie între noi, el a acceptat funcţia de director la juniori unde de altfel a mai activat".

Sandu Tăbârcă îi va avea secunzi pe Florică Drăghici şi antrenorul cu portarii Dumitru Iordan.

Din cauza schimbărilor apărute la nivelul conducerii tehnice, partida amicală pe care Rapid o avea programată miercuri dimineaţă în compania formaţiei ACS Berceni a fost anulată.

Marian Rada a preluat conducerea tehnică a formaţiei giuleştene la 20 octombrie 2012, când l-a înlocuit în funcţie pe Ioan Ovidiu Sabău.

Etichete: Giulesti, meci anulat, nicolae cristescu, Rapid

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE