Un nou sediu al Fundației "Din Suflet, Pentru Suflet" se deschide în Capitală, săptămâna viitoareFundația "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ștefan Florescu, se extinde în Capitală. După cum a anunțat președintele fundației, în cursul săptămânii viitoare, urmează să fie deschis un nou sediu la care persoanele nevoiașe din Sectorul 6 se pot adresa pentru a găsi rezolvarea unor probleme stringente. Actualul sediu al Fundației "Din Suflet, Pentru Suflet" din Bdul. Timișoara nr. 82 va funcționa în paralel cu cel nou. 

Noul sediul al Fundației "Din Suflet, Pentru Suflet" va fi deschis, săptămâna viitoare, pe b-dul Iuliu Maniu nr. 99, vizavi de stația de metrou Păcii, în Sectorul 6 al Capitalei. După cum a precizat președintele fundației, Ștefan Florescu, activitatea noului sediu va completa seria acțiunilor sociale derulate până acum atât pentru copiii din Sectorul 6, cât și pentru bătrâni și alte persoane nevoiașe. 

CITEȘTE ȘI Hrană caldă, oferită nevoiaşilor din Sectorul 6 de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet". FOTO

Sute de pachete cu mâncare caldă au fost oferite nevoiaşilor din Sectorul 6 de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu. Acţiunea a debutat săptămâna trecută, când a început gerul în Capitală, cu alimente oferite oamenilor străzii şi va continua şi în zilele următoare, cu alte persoane nevoiaşe, atât timp cât temperaturile se vor menţine foarte scăzute, a anunţat preşedintele fundaţiei.

"In viitorul apropiat, vom inaugura astfel de sedii in Videle, dar si in alte orase din tara! Din Suflet, Pentru Suflet, construim un viitor in care oamenilor sa le pese mai mult unora de ceilalti, sa isi acorde sprijin si sa se implice in rezolvarea problemelor administrative cu care ne confruntam! Impreuna, vom demonstra din nou ca orice este posibil, important este sa vrei, sa simti, sa crezi, cu speranta si gand bun", a scris pe pagina de Facebook președintele Fundației "Din Suflet, Pentru Suflet", Ștefan Florescu. 

Conform sursei citate, fundația are și persoane noi în conducere, respectiv vicepreședintele Adrian Carabet.

Acesta a participat, sâmbătă, la o nouă acțiune caritabilă derulată de Fundația "Din Suflet, Pentru Suflet", respectiv la hramul Bisericii Sfinții Trei Ierarhi.

Cu această ocazie, fundația a venit în sprijinul persoanelor cu care soarta a fost mai puțin îngăduitoare. 

2.000 de pachete cu alimente, distribuite nevoiaşilor din Sectorul 6 de Fundaţia lui Ştefan Florescu

2.000 de pachete cu alimente de bază au fost distribuite, miercuri, familiilor nevoiaşe din Sectorul 6 al Capitalei în cadrul unei acţiuni umanitare derulată de Fundaţia "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu.

Parcul Drumul Taberei, sub gheaţă. A fost curăţat de voluntarii Fundaţiei lui Ştefan Florescu FOTO

Parcul Drumul Taberei, cel mai scump parc din Bucureşti, era acoperit de gheaţă, la o săptămână de la prima ninsoare. Locuitorii din sector spun că au atras atenţia autorităţilor din cauza pericolului la care sunt expuşi, însă nu au fost luate măsuri. Apoi, au intervenit însă voluntarii Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet", condusă de Ştefan Florescu care au spart gheaţa de pe alei şi au curăţat căile pietonale. Detalii, aici. 

CITEȘTE ȘI Cadouri pentru sute de copii din Sectorul 6, în campania "Dăruim din suflet, de Crăciun"

Campania umanitară "Dăruim din Suflet de Crăciun", iniţiată de Fundaţia lui Ştefan Florescu - "Din Suflet, Pentru Suflet", a bucurat astăzi sute de copii şi familii din Sectorul 6 cu care soarta a fost mai puţin îngăduitoare. Prichindeii au primit daruri de la Moş Crăciun căruia, în schimb, i-au cântat cele mai frumoase colinde de sărbători.

Etichete: adrian carabet, inaugurare sediu fundatia din suflet pentru suflet, Sectorul 6, sediu nou fundatia din sufelt pentru suflet, Ștefan Florescu

0/9 COMENTARII
Andreea
01 feb 23:10
+0
VOTURI
-0
Sa fie intr-un ceas bun , un nou vicepresedinte care va venii cu sufletul in sprijinul comunitatii , sunt sigura ca va fi o colaborare reusita !
Ingenunchiatul
31 ian 23:39
+0
VOTURI
-0
WOW ce armata de ppncrst, Florescul cel care vindea posturi daca iesea primar. La Pastele Cailor!!!
Diana
31 ian 21:36
+0
VOTURI
-0
Stefan Florescu este omul care demonstreaza prin munca ca merita sa fie primar , "a mancat" administratie pe paine si sa speram ca ,cu ajutorul lui vom reusii in sfarsit sa modernizam si curatam sectorul 6 !
Marian Vladescu
31 ian 17:21
+0
VOTURI
-0
Un om cu sufletul alaturi de cetateni! Ne demonstreaza pe zi ce trece ca daca se vrea se poate si iata ca el chiar vrea sa ne ajute! Mult succes in continuare!!
Daniela
31 ian 16:49
+0
VOTURI
-0
Singurul pe care il vezi prin sector facand ceva pentru noi!!! Restul stiu doar sa plece prin vacante, sa fure, sa minta ca le pasa de noi, sa stea prin platouri de televiziune, etc.!!
Felicitari!
Stefania
31 ian 16:24
+0
VOTURI
-0
Rar mai vezi asa ceva, atatea lucruri frumoase, gesture omenesti, atatia oameni sarmani ajutati de Florescu, foarte frumos din partea lui!
Clara
31 ian 16:18
+0
VOTURI
-0
Un om care se dedica trup si suflet acestui sector!!! Pe cand primaria in frunte cu primarul isi bat joc de noi!!!
Ion
31 ian 15:40
+0
VOTURI
-0
Suntem alaturi de Florescu, un om capabil, un om cu suflet, civilizat, educat, darnic, avem nevoie de asemenea om la primarie!
Daniel
31 ian 14:44
+0
VOTURI
-0
Atatea lucruri bune a facut omul asta, peste tot unde a fost solicitat si-a facut datoria, plus activitati initiate chiar de el, imi doresc un om ca el sa fie ales primar la 6!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE