Un nou semn de circulaţie, inventat de un suedez. Cum arată FOTOUn artist suedez a decis să îi protejeze pe cei care merg pe stradă cu ochii în telefonul mobil. El a inventat astfel un nou semn de circulație, care atenționează șoferii.

Telefonul mobil a devenit o extensie pentru fiecare dintre noi. Fie că vorbim toată ziua, fie că suntem pe rețelele sociale, el ne conectează mereu la lumea virtuală în care ne derulăm existența, scrie automarket.ro.

Ce se întâmplă însă cu realitate din afara telefonului mobil? Ea poate fi extrem de periculoasă atunci când suntem absorbiți de prietenii care ne-au apreciat o poză sau care tocmai au comentat despre cât de greu se mișcă traficul în zona centrală.

Realitatea poate deveni periculoasă pentru că nu puține sunt accidentele în care pietonii cad victime doar pentru că atenția le era captată de telefonul mobil.

Un artist sudez, care era aproape să fie lovit de o mașină, pentru că era concentrat asupra telefonului mobil, a decis să tragă un semnal de alarmă.

Prin urmare, în Suedia a apărut nou semn de circulație. Cel care îi avertizează pe șoferi că intră într-o zonă în care pietonii sunt de obicei absorbiți de telefonul mobil. Inițiativa artistului nu este una oficială, fiind doar un instrument de conștientizare a pericolului. Autoritățile au decis însă ca ele să fie scoase de pe stradă, având în vedere că nu sunt recunoscute oficial.

Etichete: smen circulatie, şoferi, soferi telefon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE