Un nou serviciu disponibil pentru pentru toți utilizatorii FacebookFacebook a lansat recent serviciul Live Videos disponibil pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare online.

Un nou serviciu disponibil pentru pentru toti utilizatorii Facebook
Un nou serviciu disponibil pentru pentru toți utilizatorii Facebook

Rețeaua de socializare Facebook a lansat serviciul Live Videos. Însă, mulţi utilizatori sunt deranjaţi de faptul că Facebook îi anunţă de fiecare dată când cineva din lista de prieteni începe o transmisiune live, informează Go4it, potrivit Descoperă.

Compania a decis acum să ofere, în următoarele săptămâni, o opţiune prin care le va permite utilizatorilor să blocheze notificările pentru Live Videos.

Transmisiunile live apar la începutul fluxului de ştiri. În acest moment, pot fi blocate una câte una. De fiecare dată când cineva porneşte o astfel de transmisiune, un utilizator poate apăsa pe butonul "Live Subscribe" din partea de sus a clipului şi opri de acolo notificările.

Dacă utilizatorii vor fi fericiţi cu schimbarea pe care o va face Facebook, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre organizaţii şi companii. Cei care optează pentru oprirea notificărilor nu vor mai afla în timp real despre transmisiunile făcute de acestea.

Etichete: facebook, Live Videos, video

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE