Un nou site de anunţuri imobiliare a fost lansat în RomâniaO nouă platformă imobiliară dedicată sectorului rezidențial și celui de business a fost lansată în România: Wizmo.ro.

Un nou site de anunturi imobiliare, lansat in Romania
Un nou site de anunţuri imobiliare, lansat în România
Foto: economica.net

Un grup de investitori belgieni şi români, specializaţi în e-commerce şi dezvoltare IT, investeşte 500.000 euro în Wizmo.ro, anunţă compania citată de economica.net.

Wizmo.ro, platformă specializată în listarea de anunţuri imobiliare, targetează, în egală măsură, proprietarii de imobile, agențiile imobiliare, dezvoltatorii imobiliari, cât și persoanele şi companiile care sunt în căutarea unui spațiu construit sau teren, fie el de închiriat sau de vânzare, se arată în comunicat.

“Am luat decizia de a investi în această platformă deoarece considerăm că mediul economic din România, cât şi piaţa imobiliară, ne pot oferi toate atuurile pentru a transforma Wizmo.ro într-un proiect de succes. Pentru a demara această investiţie am analizat atent potenţialul pieţei de real-estate şi am observat că acesta este în creștere în marile orașe ale țării, în special pe segmentul rezidenţial şi office”, a declarat Maarten Deboo, CEO Wizmo.ro. 

Potrivit lui Maarten Deboo, în următoarele trei luni, Wizmo.ro îşi doreşte să ajungă la 100.000 de listări, pe segmentele rezidențial, comercial, office, industrial şi agricol. Din total, cele mai multe anunţuri vor fi pe segmentul rezidenţial, mai ales că, în perioada vară - toamnă, numărul căutărilor de apartamente de închiriat va fi în creștere.

„Lansăm această platformă pentru a oferi utilizatorilor o soluție mai bună în tranzacționarea proprietăților. Scopul nostru este să devenim sursa de căutare pentru toți cei implicați în tranzacțiile imobiliare: cumpărători sau chiriași, proprietari, agenții și dezvoltatori imobiliari”, precizează Maarten Deboo.

Etichete: imobiliare, site imobiliare, wizmo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE