Un nou Spital de Arşi ar putea fi construit în sectorul 1, în mandatul lui Dan TudorachePrimarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a arătat, vineri, în urma întâlnirii cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, că agreează ideea construirii unui nou spital de arși în Sectorul 1, menționând că acesta ar urma să fie realizat în cursul mandatului său, dar și că primăria va oferi cea mai mare parte din fondurile necesare.

Dan Tudorache
Dan Tudorache

Primarul Dan Tudorache și ministrul Sănătății s-au întâlnit, vineri dimineață, pentru a discuta despre reabilitarea secției de Terapie Intensivă a Spitalului de Arși, dar Vlad Voiculescu a reiterat că obiectivul pe termen mediu îl constituie realizarea unui alt spital și că orice lucrare la secția de Terapie Intensivă reprezintă "o soluție temporară".

În acest sens, Dan Tudorache a precizat că s-a gândit inclusiv la locul unde ar putea fi amplasat spitalul, dar că soluția va fi anunțată abia peste câteva săptămâni, de către ministru, după ce se va constata dacă varianta avansată este una fezabilă.

"O să vină domnul ministru cu o propunere. Vedem exact dacă este fezabilă. (...) Eu sper să fie aceea. Mie îmi place ca și locație, are și un teren de fotbal sau rugby în apropiere, deci se poate folosi și pentru urgențe", a explicat el.

Primarul a adăugat că o mare parte din bani vor fi oferiți de către Primăria Sectorului 1, restul fondurilor fiind furnizate de către minister, dar și că spitalul va fi construit în timpul mandatului său.

"O mare parte din bani va veni de la Primăria Sectorului 1. Oricum, în acest mandat. În mandatul de patru ani, cu siguranță se va construi. Vom vedea împreună cât de mare va fi", a spus el.

Etichete: Dan Tudorache, Sector 1, spital de arsi bucureşti, spital de arşi sector 1

0/2 COMENTARII
Tzutzurache
13 Aug 09:25
+0
VOTURI
-0
"Mie îmi place ca și locație, are și un teren de fotbal sau rugby în apropiere"

Mda... Stadion de fotbal sau rugby sau ce-o mai fi si ala...
Cat de blond poate fi? Probabil se refera la stadionul de Arcul de Triumf, care nu este "de fotbal sau de rugby". Este fix de rugby. Pentru un primar nu-si prea cunoaste sectorul.
Si unde naiba are loc in zona? In Herastrau?
Tzutzurache
13 Aug 09:19
+0
VOTURI
-0
"O mare parte din bani va veni de la Primăria Sectorului 1."

Si, conform cu ce declara blondul acum ceva timp, daca vor fi folositi banii sectorului 1, in spital vor fi tratati doar locuitorii sectorului 1?
Doamne, ca mare-i gradina Ta, si multi i-au sarit gardul!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE