Un nou spital pentru tratarea cancerului va fi construit în București. FOTOSanador mai construiește un spital pe strada Sevastopol, chiar lângă actualul spital care funcționează acum acolo. Noua clădire va avea șase etaje și va fi destinată terapiei pentru tratarea cancerului.

Noul spital va avea două niveluri la subsol, parter și șase etaje. Pe terenul pe care va fi construit spitalul, se află o clădire cu statut de monument istoric. Aceasta va fi păstrată și va funcționa ca zonă de recepție a noului spital.

Cele două spitale, cel deschis deja acolo și cel nou, vor comunica printr-o pasarelă ce ar urma să fie construită la o înălțime de patru metri de sol, potrivit proiectului prezentat miercuri în Comisia de Urbanism din cadrul Primăriei Capitalei. 

"În acest spital se va face terapie împotriva tumorilor cu rezonanță magnetică și energie nucleară. La subsolul spitalului, va fi construit un buncăr unde vor fi puse două reactoare", a declarat arhitectul Dan Șerban, care a realizat proiectul Sanador. 

Pentru a fi realizat, proiectul va trebui aprobat de Consiliul General al Municipiului București. 

Etichete: cladire monument istoric, realitatea, sanador, spital, tumori

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE