Un nou supermarket în Bucureşti. Magazinul, deschis în locul Mega ImageLuni, în locul supermarketului Mega Image din Grădina Icoanei, s-a deschis prima unitate Annabella din Capitală. 

Oamenii de afaceri vâlceni Dorina şi Dan Mutu au inaugurat, pe strada Icoanei nr. 13 din sectorul 2 al Bucureştiului, primul supermarket Annabella din Capitală şi urmează să rebranduiască alte două unităţi Mega Image, profitând practic de o conjunctură de piaţă: Consiliul Concurenţei a permis lanţului belgian preluarea magazinelor Angst cu condiţia renunţării la unele unităţi, scrie ECONOMICA.NET,

Potrivit sursei citate, transformarea unităţii Mega Image în Annabella s-a produs în câteva zile, iar graba s-a putut vedea încă de la intrare. Angajaţii nu au apucat încă să modifice şi afişajul de pe geamuri. De asemenea, magazinul vâlcenilor este foarte asemănător cu cel al belgienilor, atât în ceea ce priveşte modul în care a fost aranjată marfa, cât şi a mărfii comercializate.

Annabella este o reţea modernă de retail, prezentă pe piaţa românească din 1994. Reţeaua cuprinde în prezent 57 de magazine, în patru formate diferite: concept store-ul Annabella A-Z, Annabella Fresh – concept special destinat comerţului de fructe şi legume, supermarketul Annabella şi Annabella Expres - magazinul de proximitate. Annabella are peste 730 angajaţi.

Etichete: Annabella, Mega Image, supermarket Annabella

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE