Un nou termen în dosarul lui Sorin Oprescu. Fostul edil va veni astăzi la Tribunalul BucureștiMiercuri se judecă un nou termen în dosarul în care fostul primar general Sorin Oprescu este acuzat de luare de mită. 

Un nou termen in dosarul lui Sorin Oprescu. Fostul edil va veni astazi la Tribunalul Bucuresti
Un nou termen în dosarul lui Sorin Oprescu. Fostul edil va veni astăzi la Tribunalul București

Fostul edil-șef Sorin Oprescu se va prezenta astăzi la Tribunalul București unde se va judeca un nou termen în dosarul în care este acuzat de luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu și constituire a unui grup infracțional organizat.

Conform unui comunicat al DNA, în rechizitoriul întocmit procurorii au reținut că, de la finalul anului 2013, Sorin Oprescu a condus un grup infracțional organizat, constituit de directorul Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane, Bogdan Cornel Popa, care avea ca scop săvârșirea de infracțiuni de corupție, mai precis dare și luare de mită, din sume provenite din bugetul Municipiului București.

Etichete: Sorin Oprescu, Tribunalul Bucureşti

0/1 COMENTARII
elena
13 ian 16:15
+0
VOTURI
-0
O METODA CONFORTABILA DE FACUT BANI ! EDITURA EPUBLISHERS CAUTA COLABORATORI in tara si strainatate pentru a face reclama pe internet pentru CARTI ELECTRONICE . Avem cel mai puternic sistem cu care dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii scriind cuvantul ,,FRANCIZA” la adresa de email:  mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h