Un nou termen în DOSARUL REVOLUŢIEI. Teodor Mărieş, ameninţat cu jandarmii în sala de judecatăTeodor Mărieş, preşedintele Asociaţiei 21 decembrie 1989 a ridicat vocea în sala de judecată, după ce magistratul a anunţat un alt termen în Dosarul Revoluţiei, în luna februarie. Din această cauză, Mărieş a fost ameninţat că va fi dat afară cu jandarmii din sediul ÎCCJ. 

Un nou termen in DOSARUL REVOLUTIEI. Teodor Maries, amenintat cu jandarmii in sala de judecata
Un nou termen în DOSARUL REVOLUŢIEI. Teodor Mărieş, ameninţat cu jandarmii în sala de judecată

Ulterior, şedinţa în sala de judecată a fost reluată, anunţă Realitatea TV.

Reamintim că dosarul Revoluţiei a fost clasat anul trecut, iar în luna octombrie, Teodor Maries a declarat ca Asociatia 21 Decembrie 1989 va ataca la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) decizia de clasare a dosarului Revolutiei, luata de Parchetul instantei supreme, precizand ca autorii din dosarul Mieriadei sunt aceeasi cu cei din dosarul Revolutiei. "Primul lucru pe care il fac - zambesc. (...) Nu pot decat sa zambesc, este sigur un zambet trist. Nu pot sa cred ca au avut capacitatea intelectuala, si cred ca cu celelalte capacitati nu stau bine, sa inchida dosarul Revolutiei, in care exista mult mai multe decizii CEDO decat in dosarul Mineriadei, pe care l-au redeschis. Cu certitudine, Asociatia 21 Decembrie va ataca decizia la Inalta Curte si este o umilinta pe care o administreaza probabil in razbunare pentru faptul ca defileaza la Parchet toti criminalii din Mineriada. Va spun ca sunt aceeasi cu cei din Revolutie si ca atare poate este o ultima zvacnire si o ultima razbunare", a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, Teodor Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, conform realitatea.net. 

Maries a precizat ca, in acesta vara, a avut intalniri lunare la Sectia Parchetelor Militare nemultumit de faptul ca nu se reiau cercetarile in dosarul Revolutiei, dar si in dosarul Comunismului si cel al Mineriadei.

Etichete: dosarul Revoluției, ICCJ, jandarmi, scandal, Teodor Mărieș, termen judecata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h