Un nou TERMEN pentru finalizarea Pasajului PIAŢA SUDULUI. Ce spune constructorulProiectul Pasajul Sudului este finalizat în proporţie de circa 70%, conform raportărilor consultantului de management, anunţă miercuri Primăria Capitalei.

Un nou TERMEN pentru finalizarea Pasajului PIATA SUDULUI
Un nou TERMEN pentru finalizarea Pasajului PIAŢA SUDULUI

"Domnul Razvan Sava a semnat, la data de 24.05.2016, in calitate de Primar General interimar, raportul de progres al beneficiarului PMB, in care este mentionat clar ca Proiectul este finalizat intr-un procent de 60,47%. In aceste conditii cum poate acum dl Razvan Sava sa mentioneze ca a lasat Proiectul la un stadiu de 80% ?

Referitor la comunicatul de presa al PMB din data de 30 iunie 2016, in care este anuntat un grad de finalizare de 53% , mentionam ca aceasta informatie se referea la stadiul efectiv al lucrarii de infrastructura si nu la procentul de realizare al Proiectului in ansamblul sau, care cuprinde si alte tipuri de cheltuieli si activitati ( informare, management, publicitate, audit, dirigentie de santier)", au transmis reprezentanţii PMB într-un comunicat de presă.

Primarul General Gabriela Firea a solicitat constructorului de la Piaţa Sudului să accelereze ritmul lucrărilor astfel încât proiectul sa fie finalizat cel târziu în decembrie 2016. Termenul asumat însă în mod oficial de către constructor, pentru terminarea proiectului, a fost luna martie 2017.

Ulterior, pentru ca banii europeni absorbiţi deja să nu trebuiască să fie returnaţi Comisiei Europene, având în vedere gradul de întârziere a lucrărilor, reprezentanţii Municipalităţii au semnat Actul Adiţional la Contractul de finanţare, prin care Municipiul Bucureşti este obligat să finalizeze lucrările cel târziu până în decembrie 2018.

CITEŞTE ŞI Lucrările la Pasajul Piaţa Sudului NU vor fi finalizate la termen. Pierdem finanţarea europeană

Etichete: Gabriela Firea, pasaj Piaţa Sudului, Primăria Capitalei, proiect pasaj piata sudului, razvan sava, stadiu lucrări piaţa sudului

0/2 COMENTARII
SorinD
07 iul 07:52
+0
VOTURI
-0
eu unul nu mai cred nimic, am senzatia ca de fapt aceste mesaje cu termene aburitoare ascund de fapt ca acest pasaj e realizat pe genunchi!
Cris
06 iul 21:46
+0
VOTURI
-0
Si martie 2017 e un termen de finalizare incredibil de exagerat pentru o astfel de lucrare. Demisia urgenta a impostorilor care au atribuit lucrarea acelei firme de Dorei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE