Un nou transfer posibil la Steaua București. Cine ar putea juca pentru formația din GhenceaUn nou transfer ar putea avea loc la Steaua București, fotbalistul portughez Mario Felgueiras fiind curtat de formația din Ghencea. 

Portughezul Mario Felgueiras, în vârstă de 28 de ani, ar putea ajunge la București. Potrivit site-ului stiridesport.ro, citat de gsp.ro, acesta Konyaspor, formația unde joacă în prezent, să-și caute altă echipă. 

Deși se pare că Felguieras și-ar dori să rămână la formația din Turcia, e posibil ca aceasta să nu prelungească acordul cu fotbalistul.

Steaua București și-a anunțat intențiile de a-l aduce pe portughez în Ghencea. 

Mario Felguieras / Foto: presalocala.com

Cu toate acestea, mai scrie sursa citată, Mario Felguieras ar trebui să renunțe la pretențiile financiare pe care le are în prezent, având în vedere faptul că acesta câștigă, în Turcia, 400.000 de euro pe an, în timp ce cel mai mare salariu de la Steaua, câștigat de Alexandru Chipciu, este de 360.000 de euro.

Mário Jorge Quintas Felgueiras, fotbalist portughez născut pe 12 decembrie 1986 în Viana do Castelo, joacă în prezent pentru Konyaspor pe postul de portar.

CITEȘTE ȘI: Steaua - ASA Târgu Mureş se joacă astăzi, pe Arena Naţională. Cine va arbitra partida

Etichete: Konyaspor, Mario Felguieras, Steaua Bucureşti, transfer Steaua Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE