Un nou trend pe piața rezidențială: proiectele boutiqueUn nou trend se impune pe piața rezidenţială din Capitală: proiectele boutique, blocuri cu puţine apartamente, arhitectură şi dotări speciale. 30 de astfel de complexuri urmează să fie prezentate la târgul Imobiliar Naţional tIMOn, între 24 şi 27 aprilie.

Un nou trend pe piata rezidentiala: proiectele boutique
Un nou trend pe piața rezidențială: proiectele boutique

Pe piaţa din Bucureşti sunt în construcţie sau au fost finalizate peste 100 de proiecte de tip boutique, care în total nu au mai mult de 1.000 de apartamente.

”Într-un moment în care piaţa rezidenţială din România se luptă cu presupuse efecte ale legii darii in plată, apetitul pentru achiziţiile imobiliare creşte în rândul consumatorilor. După ani de zile de «dominaţie» a proiectelor amplasate în zonele periurbane ale Bucureştiului, un nou produs se anunţă a fi vedeta tIMOn: proiectele boutique”, se arată într-un comunicat al organizatorilor. 

Astfel de proiecte vin să completeze oferta de pe piaţa rezidenţială locală şi sunt dezvoltate fie de investitori din domeniu, fie de către persoane fizice române sau străine. Majoritatea locuinţelor sunt utilate cu piese de mobilier sau obiecte sanitare de designer, iar arhitectura este de cele mai multe ori recompensată cu diverse premii de specialitate.

Marja de preţuri porneşte de la 90.000 euro şi se poate apropia de 2 milioane euro, în funcţie de zonă, dimensiune şi dotări, scrie ZF. 

Etichete: apartamente, blocuri, piața rezidențială, tIMOn

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE