Un nou VIOL îngrozește România. Elevă de 16 ani, VIOLATĂ și bătută de ȘAPTE TINERIO elevă de 16 ani a fost abuzată de şapte tineri marți seara în Târgovişte. Fata era găzduită într-un un centru social şi ieri a mers la unul dintre bărbați, cu care avea o relaţie. Violatorii au fost prinşi la scurt timp şi reţinuţi.

Tanara violata si batuta de sapte tineri
Tânără violată și bătută de șapte tineri

Adolescenta de 16 ani a trecut prin momente de coşmar. Ea a fost batjocorită de şapte indivizi cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, în comuna Mănești, din Dâmbovița. Fata stătea la un centru social din Târgovişte şi era prietena unuia dintre indivizi. Acesta a chemat-o la el acasă, iar după ce a violat-o a mai chemat încă şase prieteni. Cu toţii au batjocorit-o rând pe rând, scrie Gazeta Dâmboviței.

Când s-a văzut scăpată din mâinile lor, adolescenta a mers în centru şi a povestit momentele cumplite prin care a trecut. Ea a fost dusă la un medic, apoi a mers la poliţie unde a făcut plângere. Şapte indivizi au fost identificaţi, au fost duşi la audieri la poliţie, apoi au fost reţinuţi. Ei urmează să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.Agresorii și-au recunoscut fapta în fața oamenilor legii. Aceștia au spus că au violat-o, au supus-o la perversiuni sexuale și au bătut-o, după care au încuiat-o într-o cameră. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Fata este în îngrijirea centrului Floare de Colț din Târgoviște. Asistenții sociali fiind primii ce s-a întâmplat și au anunțat poliția. Cazul pare tras la indigo cu cel de la Vaslui, atunci când şapte indivizi au violat o adolescentă pe un câmp din apropiere. Cu toţii sunt acum în închisoare după ce au primit pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani.

Etichete: agresori sexuali, minora violata, tanara violata, tanara violata de sapte barbati, viol, viol dambovita, viol in grup

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE