Un oraş din România, pe primul loc în topul ospitalităţii, în Europa. Ce loc ocupă BucureştiulUn studiu publicat de tabloidul britanic Daily Mail, care dorea să găsească un răspuns la întrebarea "care oraş este cel mai prietenos cu străinii", arată că un oraş din România se află pe primul loc în topul ospitalităţii.

Un oras din Romania, pe primul loc in topul ospitalitatii, in Europa. Ce loc ocupa Bucurestiul
Un oraş din România, pe primul loc în topul ospitalităţii, în Europa. Ce loc ocupă Bucureştiul
Foto: clujnapoca.ro

Un studiu publicat de tabloidul britanic Daily Mail, care dorea să găsească un răspuns la întrebarea "care oraş este cel mai prietenos cu străinii", arată că un oraş din România se află pe primul loc în topul ospitalităţii. La studiu au participat peste 41 de mii de cetăţeni din 79 de oraşe europene, scrie româniatv.net.

Clujul s-a situat pe locul 1 în topul ospitalităţii, 91% dintre locuitorii săi susţinând că prezenţa străinilor este benefică pentru oraş. De asemenea, 76% dintre clujeni consideră că străinii sunt bine integraţi în comunitatea lor.

Podiumul acestui top este completat de Luxemburg (Luxemburg) şi Cracovia (Polonia).

În acelaşi clasament figurează şi alte oraşe româneşti. Astfel, Piatra-Neamţ se află pe locul 10, în timp ce Bucureştiul apare pe locul 18.

La capătul celălalt al clasamentului se situează Liege (Belgia), Lefkosia (Cipru) şi Atena (Grecia).

Etichete: Bucureşti, Capitală, Cluj, top

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h