Un pacient s-a luat la bătaie cu o asistentă de la Spitalul Universitar VIDEOO asistenta de la Spitalul Universitar de Urgenta este acuzata de un pacient ca l-a batut
O asistentă de la Spitalul Universitar de Urgenta este acuzată de un pacient că l-a bătut

Un pacient acuză o asistentă de la Spitalul Universitar că l-a bătut în salon. Femeia susţine că doar s-a apărat. În timp ce pacientul spune că asistenta i-a aruncat cu punga de medicamente în cap, cadrul medical declară că bărbatul a devenit agresiv din senin. Cei doi au depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, iar autorităţile au început o anchetă, informează Realitatea.net.

Bărbatul a fost internat timp de două zile la secţia de Neurochirurgie. El susţine că, marţi seară, asistenta din tura de noapte l-a agresat, deranjată că i-a cerut o pungă cu medicamente. Imediat şi pacientul a ripostat.

"A luat punga de medicamente şi mi-a trântit-o în faţă. Probabil că o cutie fiind mai colţoasă, a început să curgă sânge. S-a speriat şi el cred că a început să vocifereze, să dea din mâni spre mine. M-am apărat şi eu cu mâinile şi în momentul ala l-am zgâriat", a declarat asistenta medicală.

Cei doi au depus plângere la Parchet.

Conducerea spitalului aşteaptă rezultatul anchetei pentru a putea lua măsuri.

Etichete: acuza, asistentă, asistenţă medicală, bătaie, pacient, Spitalul Universitar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE