Un pervers sexual, cu comportament deviant în faţa copiilor, prins de poliţiştiVineri, 27 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de corupţie sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Un pervers sexual, cu comportament deviant in fata copiilor, prins de politisti
Un pervers sexual, cu comportament deviant în faţa copiilor, prins de poliţişti

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 10 iunie 2015, bărbatul a urmărit patru minori care se jucau în scara unui bloc din sectorul 3, iar când aceştia au vrut să plece spre domiciliu, urcându-se în lift, l-a blocat şi a manifestat un comportament deviant în prezenţa copiilor.

La data de 27 noiembrie a.c. a fost efectuată o percheziţie la domiciliul bănuitului, acesta fiind condus pentru audieri la sediul Secţiei 13 Poliţie.

De asemenea, la data de 22 iunie, Poliţia Capitalei a solicitat sprijinul cetăţenilor, prin intermediul mass-media, în vederea identificării bărbatului, prin prezentarea cazului şi difuzarea unor imagini în care a fost surprins acesta.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupţie sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Etichete: comportament deviant, pervers sexual, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE