Un post TV dispare din România, din 2016Postul BBC Entertainment se va închide în Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, de la începutul anului 2016.

Un post TV dispare din Romania, din 2016 (Foto obiectiv.info)
Un post TV dispare din România, din 2016 (Foto obiectiv.info)

UPDATE: BBC Worldwide a revenit cu următoarea pozitie oficială, după vestea potrivit căreia BBC Entertainment se închide în Europa Centrală și de Est începând cu 1 ianuarie 2016:

"BBC Worldwide a dezvăluit în 2013 o nouă strategie globală concentrată pe trei zone de interes în care compania este recunoscută pentru conținutul de înaltă calitate: premium drama, factual și factual entertainment. Acest lucru a dus la lansarea unor branduri globale noi – BBC First, BBC Earth și BBC Brit – care să se alăture BBC World News.

Dorim să mulțumim publicului BBC Entertaiment pentru că ne-a fost alături, dar pe măsură ce noile canale BBC se dezvoltă și în anumite zone înțelegerile de difuzare se apropie de sfârșit, atenția BBC Worldwide se îndreaptă acum către noile branduri: BBC First, BBC Earth și BBC Brit.

Europa Centrală și de Est rămâne o prioritate pentru BBC Worldwide. Continuăm să investim în prezența noastră în această regiune și am lansat recent brand-ul factual premium BBC Earth în România, Ungaria și Slovenia.

BBC Worldwide are parteneriate puternice cu emițătorii locali free to air, rețelele Pay TV și platformele digitale din regiune. Multe din programele BBC vor putea fi urmărite în continuare în Europa Centrală și de Est prin acești furnizori de date.
Emisia BBC Entertainment va continua în Emiratele Arabe Unite, Turcia, Israel și Europa de Vest", se precizează în comunicatul remis B365.ro de BBC Worldwide.

Televiziunea BBC Entertainment, care difuzează comedii şi drame britanice produse de BBC şi de cele mai importante companii de producţie independente din Marea Britanie, s-a lansat în România pe frecvenţa sa paneuropeană în 2009.

Etichete: BBC, post tv, televiziune

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h