Un prim pas pentru lărgirea Prelungirii Ghencea: Exproprierile, supuse la vot săptămâna viitoareProiectul de hotărâre prin care se alocă banii necesari exproprierilor din Prelungirea Ghencea, pentru ca lucrările de lărgire a străzii să poată începe, se află pe ordinea de zi a Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB)de săptămâna viitoare.

Un prim pas pentru largirea Prelungirii Ghencea: Exproprierile, supuse la vot saptamana viitoare
Un prim pas pentru lărgirea Prelungirii Ghencea: Exproprierile, supuse la vot săptămâna viitoare
Foto: Facebook - Initiativa Prelungirea Ghencea

Municipalitatea doreste sa exproprieze circa 13. 250 mp de teren si 3.800 mp de constructii pentru care ar urma sa plateasca proprietarilor circa 20 milioane lei.

"Declar public ca voi sustine necesitatea capitala a acestui proiect pe langa colegii consilieri apartinand tuturor formatiunilor politice, astfel incat disconfortul major al locuitorilor riverani cauzat de starea infrastructurii rutiere din zona Ghencea sa inceteze cat mai repede. Ca orizont de timp, va precizez ca perioada de realizare a procedurilor de expropriere este de circa 3 luni. Asadar, in toamna acestui an pot incepe lucrarile efective in teren, cu atat mai mult cu cat prin bugetul pe anul 2015 al Primariei Capitalei am alocat suma de 70 milioane lei pentru proiect", scrie viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea pe blogul său.

După aprobarea proiectului, Primaria Capitalei trebuie să organizeze licitiatia pentru desemnarea constructorului.

Primăria a refăcut, în luna aprilie, proiectul de largire a strazii Prelungirea Ghencea, urmand ca artera sa aiba doua benzi de circulatie pe fiecare sens fata de trei initial, trotuare de 1,5 m si piste pentru biciclisti, pe ambele sensuri.

Etichete: lucrari ghencea, Prelungirea Ghencea, vot

0/2 COMENTARII
vlad
26 iun 11:38
+0
VOTURI
-0
@Gigi te inseli... pentru Timisoara ar fi nevoie de mult mai multe terenuri de expropriat... deja rechinii au pus mana pe ele si asteapta banii de la primarie. Oricum, amandoua ar trebui facute urgent, ar fi foarte utile Vestului Bucurestiului
Gigi
25 iun 16:17
+0
VOTURI
-0
Cred ca Bdul Timisoara ar fi infinit mai ieftin de prelungit.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE