Un producător de apă minerală dă în judecată statul român şi cere 1 milion de euroProducătorul de apă îmbuteliată Aqua Queen SRL a anunţat că va da în judecată statul român, după ce brandul a apărut pe lista neagră a ANPC, în luna martie. Compania cere 1 milion de euro daune.

Un producator de apa minerala da in judecata statul roman si cere 1 milion de euro
Un producător de apă minerală dă în judecată statul român şi cere 1 milion de euro
Foto: blog.aquacarpatica.com

"Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a întreprins mai multe controale la începutul lunii martie, în urma cărora a descoperit o problemă gravă la apa de băut vândută în supermarket-urile și hypermarket-urile din Bucureşti. Mai multe sortimente de apă plată de masă şi de izvor, produse de cinci societăți comerciale din România, aveau indicatori microbiologici depăşiţi şi de mii de ori, potrivit comunicatului de presă al ANPC", se arată într-un comunicat de presă transmis de Aqua Queen SRL.

Compania susţine că, după ce au fost publicate rezultatele acestor controale, a solicitat efectuarea unor analize complexe, iar rezultatele obținute au dovedit că produsele pe care le comercializează conțin valori determinate care se află în limita sau sub limita de detecție stabilită prin lege.

"De asemenea, a ieșit la iveală faptul că laboratorul desemnat de ANPC să efectueze analizele nu deținea acreditare, iar activitatea acestuia a fost ulterior suspendată.Aqua Queen SRL a publicat, apoi, dreptul la replică, în mai multe publicații de notorietate, prin care a informat populația că produsele sale nu pun în pericol sănătatea consumatorilor și chiar a făcut public buletinul de analiză a apei", mai susţine sursa citată.

Etichete: anpc, apa îmbuteliata, apă minerală, aqua

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE