Un profesor din Buzău a murit electrocutat în faţa elevilor, în timpul unui experiment şcolarUn profesor inginer electronist a murit, miercuri, în faţa elevilor unei clase a IX-a de la Liceul "Grigore C. Moisil", din Buzău, după ce, în timpul unui experiment despre arcul electric, s-a electrocutat şi a fost trântit la pământ, lovindu-se puternic cu capul de tablă.

Un profesor a murit electrocutat, in fata elevilor, in timpul unui experiment scolar
Un profesor a murit electrocutat, în faţa elevilor, în timpul unui experiment şcolar

Constantin Ion, în vârstă de 55 de ani, era inginer electronist şi pregătea împreună cu elevii săi de la clasa a IX-a un proiect pentru un concurs interjudeţean.

În timpul experimentului, profesorul a întins două antene, iar acestea au format un arc electric care s-a dovedit, din păcate, fatal, fiind aruncat puternic la pământ, scrie adevarul.ro. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa inginerului. Poliţia, Parchetul şi ITM au deschis o anchetă.

'Este vorba de un accident de muncă, profesorul în vârstă de 57 de ani era la orele de curs şi făcea un experiment', a declarat şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău, Cecilia Manolescu. 

Etichete: profesor Buzau, profesor electrocutat, profesor mort

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h