Un profesor universitar din Iaşi s-a spânzurat în laboratorul facultăţiiIoan Crăciun, profesor la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, a fost descoperit, miercuri dupa-amiaza, spanzurat in una dintre incaperile Facultatii de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului.

Un profesor universitar din Iasi s-a spanzurat in laboratorul facultatii
Un profesor universitar din Iaşi s-a spânzurat în laboratorul facultăţii
Foto: libertatea.ro

Profesorul Ioan Craciun avea 47 de ani si preda la Facultatea de Hidrotehnica si Geodezie. El s-a sinucis chiar intr-una dintre incaperile institutiei, trupul sau fiind descoperit de un angajat, care a sunat imediat, la 112.

Nenorocirea s-a petrecut intr-un corp al facultatii la parter, chiar in laboratorul in care lucra de obicei cadrul didactic. Mai multi criminalisti si politisti au venit pentru cercetari, iar trupul lui a fost transportat la IML.

Colegii profesorului se intreaba ce l-ar fi putut determina pe barbat sa isi puna capat zilelor. Se pare ca acesta avea mai multe probleme. Apropiatii spun ca in ultimele sase luni a fost bolnav iar unul dintre cei doi copii ai sai are un handicap. Insa cel mai tare s-ar fi suparat ca un proiect de cercetare la care lucra si pentru care spera sa obtina fonduri europene in valoare de 3 milioane de euro a fost respins.

Etichete: profesor, spânzurat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE