Un proiect rezidenţial de 1.200 de locuinţe, din Bucureşti, a intrat în INSOLVENŢĂFirma care plănuia să dezvolte aproximativ 1.200 de locuinţe în complexul Casablanca Residence din Titan a intrat în insolvenţă, la solicitarea Alpha Bank, creditorul ansamblului.

Un proiect rezidential de 1.200 de locuinte din Bucuresti a intrat in INSOLVENTA
Un proiect rezidenţial de 1.200 de locuinţe din Bucureşti a intrat în INSOLVENŢĂ

Tribunalul Bucureşti a admis recent cererea Alpha Bank prin care aceasta solicita intrarea în insolvenţă a firmei Ram West Investiţii, controlată de investitori israelieni, anunţă zf.ro.

Proiectul estimat la circa 140 de milioane de euro trebuia să cuprindă în total şapte clădiri, de câte 18 etaje, suprafaţa apartamentelor fiind de 53 de metri pătraţi pentru cele cu două camere, de 82 de metri pătraţi trei camere şi 149 metri pătraţi pentru penthouse-uri. În primă fază urmau să fie construite 360 de apartamente.

Terenul pe care urma să fie dezvoltat proiectul are 36.000 de metri pătraţi, iar investiţia a fost anunţată în anul 2008 de firma Ram Global Group. Proiectul a rămas în stadiu incipient de dezvoltare.

Printre acţionarii de la acea vreme ai Ram Global Group se număra omul de afaceri Moshe Charash, implicat şi în proiectul rezidenţial West Park din Miliari, actualul Seven Hills.

Etichete: ansamblu rezidenţial, apartamente Bucureşti, apartamente noi, apartamente noi București, insolvenţă

0/1 COMENTARII
victor
31 oct 05:59
+0
VOTURI
-0
Dupa 25 de ani de la comunism tot la fel construim..acelasi stil arhitectural. Aici e numai vina primariilor pt ca dau avize pt astfel de proiecte..ar trebui sa se impuna un stil arhitectural care sa duca la infrumusetarea Bucurestiului.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE