Un protestatar s-a legat de gardul Palatului Victoria şi a ameninţat că îşi dă foc - VIDEOUn protestatar s-a legat joi dimineaţă de gardul Palatului Victoria şi ameninţă că îşi dă foc dacă jandarmii vor încerca să îl ia de acolo.

Protest Piata Victoriei
Protest Piaţa Victoriei

Cristian Dide, care a participat la protestele din Piaţa Victoriei şi care se legase joi de gardul Guvernului, ameninţând că-şi dă foc, a fost îndepărtat de jandarmi din faţa Palatului Victoria, pompierii fiind nevoiţi să taie o parte a gardului.

 

Doi activiști #rezist, Cristian Mihai Dide și Sandu Matei, s-au prezentat joi în fața Guvernului pentru a protesta față de OUG privind amnistia și grațierea.

„Am văzut că a fost convocată o ședință în seara aceasta la Senat, dar nu știm scopul, nu știm pentru ce. Nu avem idee ce fac, nu avem acces la ședințe și singurul lor scop este să-și scape penalii.", a spus Dide.

Întrebat ce are în bidonul pe care îl ținea în mână, Dide a răspuns: „Benzină".

El spune că protestează faţă de orice intenţie a Guvernului de a emite un act normativ referitor la aministierea şi la graţierea unor pedepse, conform informaţilor care au circulat în spaţiul public.

Cabinetul Dăncilă se reuneşte din nou în şedinţă, joi, pentru a doua oară în această săptămână, pe fondul informaţiilor privind posibilitatea adoptării unei Ordonanţe de Urgenţă privind amnistierea şi graţierea unor fapte de corupţie. Tot joi se încheie şi sesiunea extraordinară a Parlamentului, astfel că joi este ultima zi din această vară în care Guvernul mai poate emite ordonanţe de urgenţă.

Etichete: Piaţa Victoriei, protest

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE