INCENDIU LA UN RESTAURANT din parcul Orășelul Copiilor. GALERIE FOTORestaurant în flăcări, în parcul Orășelul Copiilor din zona Tineretului. Pompierii au intervenit cu 9 autospeciale. Clădirea a ars aproape în totalitate. Nimeni nu a fost rănit.

UPDATE: Clădirea la care a izbucnit incendiul a ars aproape în întregime. Nu există victime. 

Un restaurant din parcul Orășelul Copiilor a luat foc. Nouă autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului.

Incendiul se manifesta la acoperisul mansardat al unei cladiri cu regim de inaltime parter + etaj + acoperis mansardat.

Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 400 metri pătrați. Clădirea în care a izbucnit incendiul are structura din lemn. 

"S-a reusit limitarea propagarii incendiului la constructiile vecine. Cea mai apropiata cladire de cea la care se manifesta incendiul se afla la distanta aproximativ 10 metri", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU București, Adrian Marin. 

"Incendiul este localizat, s-a patruns in interior, se lucreaza la decopertare si stingerea tuturor focarelor de incendiu", a mai spus reprezentantul ISU București.

Etichete: incendiu, isu, orăşelul copiilor, parc, restaurant, Tineretului

0/3 COMENTARII
elena
13 ian 16:04
+0
VOTURI
-0
O METODA CONFORTABILA DE FACUT BANI ! EDITURA EPUBLISHERS CAUTA COLABORATORI in tara si strainatate pentru a face reclama pe internet pentru CARTI ELECTRONICE . Avem cel mai puternic sistem cu care dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii scriind cuvantul ,,FRANCIZA” la adresa de email:  mami_meda@yahoo.com
tineretului korps
13 ian 10:01
+0
VOTURI
-0
Terasa Anemona..locul de unde betivii pleaca in 4 labe..
vlad
13 ian 08:43
+0
VOTURI
-0
Incendiu la un restaurant??? Nu aveau aspersoare si detectoare de fum? Daca aveau porneste foarte greu un incediu asa de mare, poate doar daca incepe din exterior.... cum de aveau autorizatie de la pompieri?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE