Un restaurant din Bucureşti, ales cel mai reprezentativ pentru România de un site americanRestaurantul Caru’ cu Bere a fost desemnat restaurantul cel mai reprezentativ pentru România, într-un articol realizat de cei de la Thrillist.com

Un restaurant din Bucuresti, ales cel mai reprezentativ pentru Romania de un site american
Un restaurant din Bucureşti, ales cel mai reprezentativ pentru România de un site american
Foto: carucubere.ro

Site-ul american Thrillist.com a realizat o lista cu cele mai reprezentative restaurante pentru tarile din Uniunea Europeana, informează restograf.ro.

Criteriile folosite pentru realizarea acestei liste nu sunt foarte clare, dar s-a specificat ca "nu au contat stelele Michelin", ci doar ca localurile respective sa fie destul de populare pentru a ajunge sa fie considerate obiective turistice. Astfel, se pare ca din punctul de vedere al celor de la Thrillist, Caru' cu Bere ar fi cel mai reprezentativ restaurant pentru Romania.

Americanii au descris astfel restaurantul:

"Deschis in 1879, acesta este cel mai bun loc in care sa te pui la punct cu berea si bucataria romaneasca. Cladire in care se afla restaurantul este un monument istoric foarte pretuit pentru stilul gotic. Interiorul este in stilul Art Nouveau cu fresce, tavan boltit, dar si mobilierului masiv din lemn inchis la culoare – nu-i de mirare ca aici au luat masa multe personalitati, de la celebra formatei The Rolling Stones la Printul Mostenitor al Japoniei."

Etichete: Caru cu bere, restaurant bucuresti

0/2 COMENTARII
Ema
11 Feb 15:15
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com
BANI BANI BANI
11 Feb 15:14
+0
VOTURI
-0
https://www.youtube.com/watch?v=1VYJ3UQCmtM

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h