Un restaurant în care clienţii pot mânca dezbrăcaţi va fi deschis în LondraÎn Londra va fi deschis un restaurant în care clienţii pot mânca dezbrăcaţi. Iniţiativa extravagantă a adunat pe lista de aşteptare aproximativ 10.000 de persoane.

Un restaurant in care clientii pot manca dezbracati va fi deschis in Londra
Un restaurant în care clienţii pot mânca dezbrăcaţi va fi deschis în Londra
Foto: rt.com

Londra va găzdui, pe parcursul a trei luni de vară, un restaurant pop-up în care clienţii excentrici vor putea mânca dezbrăcaţi, The Bunyadi, informează adevarul.ro.

  „Intraţi în lumea secretă, inspirată de Pangeea, un loc fără felefoane, lumini electrice şi haine, care vor fi opţionale, şi revizitaţi vremurile de la începuturi, când totul era proaspăt şi nealterat de capcanele vieţii moderne”, notează site-ul restaurantului.

The Bunyadi, numit dupa termenul hindi pentru „bază” sau „natural”, va fi compartimentat în două camere, una pentru clienţii care vor să mânănce goi şi una pentru cei care nu îşi doresc să renunţe la haine. Localul va avea şi un vestiar în care vizitatorii îşi pot lăsa hainele.  

Meniurile restaurantului nu s-au făcut încă publice.

„Ideea din spatele localului este experimentarea libertăţii totale”, a declarat fondatorul Seb Lyall.

„Am muncit foarte mult să creăm un spaţiu unde orice obiect pare natural, gol. Separeurile sunt delimitate cu bambus natural, iar lumina lumânărilor transformă spaţiul într-unul foarte intim”,  a mai spus acesta.

Etichete: dezbrăcat, restaurant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE