Un român a încercat să deschidă, în zbor, uşa unui avion de pasageriIncident provocat de un român într-un avion care efectua o cursă intern în Spania. Bărbatul de 44 de ani a încercat să deschidă, în zbor, uşa avionului, autorităţile stabilind că nu este vorba de un caz de terorism.

Un roman a incercat sa deschida, in zbor, usa unui avion de pasageri
Un român a încercat să deschidă, în zbor, uşa unui avion de pasageri

Imediat după decolarea avionului, un pasager s-a ridicat de pe scaun şi s-a îndreptat spre una din uşile aeronavei. Fiind într-o stare vizibilă de nervozitate, bărbatul a încercat să deschidă uşa avionului, informează site-ul de ştiri UltimaHora.es, citat de Mediafax. 

Individul, un român în vârstă de 44 de ani, a fost imobilizat în câteva secunde de alţi pasageri şi de însoţitorii de bord.

Piloţii au alertat cel mai apropiat turn de control şi au decis aterizarea de urgenţă.

Potrivit site-ului MallorcaZeitung.es, avionul a aterizat în siguranţă pe insula spaniolă Ibiza, iar românul a fost reţinut de agenţi ai Gărzii Civile spaniole sub acuzaţia de perturbare a unui zbor cu pasageri.

El a explicat că a vrut să deschidă uşa aeronavei pentru a se sinucide. Românul a fost preluat de o ambulanţă şi internat la spitalul de psihiatrie Can Misses din Ibiza, unde starea sa va fi evaluată.

Etichete: avion, incident, român, Spania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h