Un român a scăpat cu viaţă dintr-un accident auto, dar a murit la scurt timp căzând în prăpastieUn imigrant român care tocmai scăpase nevătămat dintr-un accident rutier produs pe o autostradă din Sicilia a căzut în prăpastia de la marginea autostrazii, de la înălţimea de circa 30 de metri, murind pe loc, informează presa italiană.

Un roman a scapat cu viata dintr-un accident auto, dar a murit la scurt timp cazand in prapastie
Un român a scăpat cu viaţă dintr-un accident auto, dar a murit la scurt timp căzând în prăpastie

Potrivit publicaţiei Corriere Quotidiano şi agenţiei ANSA, accidentul a avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri în zona Tremonzelli, pe autostrada A19, care face legătura între oraşele siciliene Palermo şi Catania.

Românul M.G.B., în vârstă de 30 de ani, a lovit balustrada autostrăzii cu un autoturism marca BMW pe care îl conducea şi în care se afla un prieten tot român, de 29 de ani.

Cei doi români au scăpat nevătămaţi din accidentul rutier. Însă, imediat după accident, românul în vârstă de 30 de ani, debusolat sau probabil pentru a se feri de alte vehicule care circulau cu viteză pe autostradă, s-a deplasat spre marginea drumului şi a căzut într-o prăpastie adâncă de circa 30 de metri, murind pe loc.

Incidentul a avut loc la kilometrul 69 al Autostrăzii A19 Palermo - Catania, pe un segment în care este un viaduct, în apropierea localităţii Tremonzelli.

Sursa: Mediafax

Etichete: accident auto italia, cadere prapastie, român

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h