Un român cucerit pe americani cu shaorma de pui. Acum vrea să extindă lanţul de restauranteSharoma de pui nu este doar pe placul românilor. Şi americanii se dau în vânt după ea. După ce a lucrat timp de trei luni la reţetă, un român a reuşit să-i cucerească pe americani cu shaorma de pui, iar acum vrea să-şi extindă lanţul de restaurante.

Un roman cucerit pe americani cu shaorma de pui. Acum vrea sa extinda lantul de restaurante
Un român cucerit pe americani cu shaorma de pui. Acum vrea să extindă lanţul de restaurante
Foto: Twitter

Bogdan Tarasov a dat lovitura cu shaorma de pui. Românul a plecat în Detroit, Statele Unite, în urmă cu opt ani. Iniţial el a deţinut o companie în construcţii, dar a reuşit apoi să pună bazele unui restaurant de tip fast-food ce vinde shaorma.

Dacă în 2007 puţină lume auzise de Bucharest Grill, el este astăzi unul dintre cele mai populare localuri din Detroit, fiind inclus de eater.com în topul celor mai bune restaurante ieftine din oraş.

Tarasov a povestit în cadrul unui interviu acordat eater.com, citat de businessmagazin.ro, că ideea i-a venit în timp ce căuta un loc unde să se poată relaxa seară de seară. Românul spune că a vrut ca Bucharest Grill să vândă numai produse de calitate, astfel că i-a luat trei luni de zile doar pentru a perfecţiona reţeta shaormei cu pui.

Restaurantul este astăzi unul dintre cele mai apreciate din Detroit, iar Tarasov se pregăteşte să deschidă al treilea local. Primul Bucharest Grill onorează peste 1.000 de comenzi zilnic, astfel că succesul pare garantat.

Etichete: restaurant, shaorma

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h