Un român de 63 de ani a dispărut de 2 zile la Londra, după ce s-a pierdut la metrou de fiul săuVasile Beldea, de 63 de ani, din România, a dispărut marţi, la Londra, la staţia de metrou Stockwell, după ce uşile metroului s-au închis în faţa sa, fiul său rămânând înăuntru.

Un roman de 63 de ani, dat disparut la Londra dupa ce s-a pierdut de fiul sau la metrou
Un român de 63 de ani, dat dispărut la Londra după ce s-a pierdut de fiul său la metrou

Vasile Beldea se afla în vizită la fiul său, care locuieşte în Marea Britanie, încă dinainte de Crăciun, atunci când a dispărut. Bărbatul de 63 de ani nu a mai fost zărit de marţi, după ce s-a pierdut de fiul său la staţia de metrou Stockwell din sudul Londrei, scrie Daily Mail. Fiul său a urcat într-un alt metrou, iar uşile s-au închis înainte ca tatăl său să îl poată ajunge din urmă.

Poliţiştii cred că bărbatul ar fi putut încerca să ia un alt metrou ca să ajungă la casa fiului său. El avea la el un telefon fără cartelă SIM, bani şi un abonament de transport valabil în Londra. El nu avea medicamentele pentru artrită la el şi nu vorbeşte bine limba engleză, scrie realitatea.net.

Vasile Beldea trebuie să se întoarcă în România la finalul lunii ianuarie. Autorităţile din Marea Britanie îi roagă pe cei care îl zăresc să anunţe poliţia.

Etichete: bărbat, dispărut, Londra, metrou, poliţişti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE