Un român, suspectat de legături cu STATUL ISLAMIC. Este căutat de serviciile de securitate bulgareServiciile secrete bulgare sunt pe urmele unui român suspectat de legături cu organizaţia teroristă Statul Islamic.

Doi cetățeni străini, un român și o tânără din Franța, care s-ar fi raliat organizației teroriste Statul Islamic (SI) și care în prezent s-ar afla pe teritoriul bulgar, sunt căutaţi de serviciile de securitate din Bulgaria, informează Televiziunea Națională Bulgară (BNT), citată site-ului SofiaGlobe.com şi preluat de Agerpres.

Potrivit actelor de identitate ale suspecților difuzate de BNT și alte mass-media bulgare, cele două persoane căutate sunt Ezidis Elham, o tânără din Franța cu origini iraniene, și Mimo Popescu, un cetățean român de 24 de ani, din Bucureşti. Se estimează că cei doi s-ar afla în capitala Bulgariei, Sofia.

Sursa: sofiaglobe.com

Nu este clar când și cum au ajuns cei doi în Bulgaria.

Procurorul General al Bulgariei, Sotir Țațarov, a fost informat în legătură cu acest caz și în prezent are loc un schimb constant de informații între agențiile partenere, prezența celor doi pe teritoriul Bulgariei fiind semnalată de agenții de securitate străine, în baza "cooperării internaționale".

Etichete: Bulgaria, român, Statul Islamic, suspect, terorist

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE