Patron de firmă de pază a lovit duba Poliţiei şi i-a ameninţat pe poliţişti cu pistolulDupă ce a bătut o femeie, un scandalagiu a intrat cu maşina proprie în duba poliţiei şi i-a ameninţat pe oamenii legii cu un pistol. Poliţiştii au avut parte de aceste scene în plină stradă, când au fost chemaţi să o scape pe femeie din mâinile agresorului. Scandalagiul este patronul unei firme de pază din Capitală. 

Un scandalagiu a intrat cu masina in duba politiei si i-a amenintat pe politisti cu un pistol
Un scandalagiu a intrat cu maşina în duba poliţiei şi i-a ameninţat pe poliţişti cu un pistol

Daniel Stancu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Mudava şi patron al firmei de pază Mudava Security, a fost arestat duminică de magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 pentru ultraj, lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii bucureşteni au fost chemaţi la restaurantul Hanul Drumeţului din Sectorul 6, pe motiv că are loc un scandal.

Anchetatorii au stabilit că Mudava venise la restaurant însoţit de două femei, iar la un moment dat, spre dimineaţă, acesta a început să o lovească pe una dintre ele, chiar în interiorul localului. Bărbatul a continuat să o bată pe tânără şi în faţa restaurantului după care, la rugămintea agenţilor de pază, le-a urcat cu forţa pe cele două femei în maşina sa.

 Când tocmai se pregătea să plece, la faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 22, moment în care Mudava a accelerat şi a lovit maşina poliţiştilor. Acesta a coborât apoi înarmat cu un pistol şi a ameninţat echipajul format din patru poliţişti.

În cele din urmă, agresorul a fost imobilizat şi condus pentru audieri la sediul Secţiei 22.

În maşina acestuia s-au mai găsit, pe lângă pistolul cu bile de cauciuc, şi un cuţit de vânătoare, un topor şi două ciocane de cauciuc.

Femeia lovită a fost internată la Spitalul Universitar.

Daniel Stancu este cunoscut ca membru al lumii interlope bucureştene, numele său fiind asociat, potrivit anchetatorilor, cu acte de violenţă, şantaj şi taxe de protecţie. Acesta este a devenit cunoscut publicului după ce a participat la mai multe show-uri televizate destinate culturiştilor.

Etichete: ameninţare, pistol, Poliţia Capitalei, poliţişti, Sectorul 6

0/2 COMENTARII
Lucică
10 mar 17:03
+0
VOTURI
-0
A amenințat polițiștii cu un pistol? Trebuia împușcat pe loc, ca un câine turbat!
Așa... o să fie probabil amendat, că la închisoare nu va ajunge, că precis se îmbolnăvește subit, și iar va continua să agreseze oamenii.

Mudava ăla trebuia împușcat fără alte discuții! Ameninți un om al legii cu arma, mori!
Adi
10 mar 14:11
+0
VOTURI
-0
si politia de ce nu a tras ??? trebuia impuscat pe loc doar pentru ca a ridicat pistolul la politisti. in alte tari nu exista log de targuiala cu chestiile astea

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE