Semafoare defecte într-o intersecție aglomerată din București, vineri dimineațaPoliţia Capitalei anunţă că, vineri dimineaţă, semafoarele dintr-o intersecție aglomerată sunt defecte, iar traficul auto este restricţionat pe anumite porţiuni de drum din Bucureşti.

Semafoare defecte intr-o intersectie aglomerata din Capitala
Semafoare defecte într-o intersecţie aglomerată din Capitală

Brigada Rutieră din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti anunţă că, vineri dimineața, semafoarele din intersecția bd. Baba Novac – str. Câmpia Libertăţii sunt defecte. 

Traficul rutier este închis în Drumul Taberei, între str. Valea Argeşului şi str. Valea Ialomiţei, din cauza lucrărilor la metrou. 

Traficul rutier mai este restricţionat şi pe Calea Văcăreşti şi şos. Mihai Bravu, pe sensul dinspre Piaţa Sudului către Calea Vitan, din cauza lucrărilor la pasajul rutier suprateran Mihai Bravu, pe şoseaua Pantelimon între Podul Pantelimon şi bd. Gării Căţelul pe sensul de intrare în Capitală, circulaţia desfăşurându-se în ambele direcţii pe câte o bandă pe celalalt sens și pe şoseaua Alexandriei, în zona depoului Alexandria – lucrări edilitare.

Totodată, lucrările de reabilitare demarate pe bd. Aerogării, cele din zona Drumul Taberei nr. 34, pentru construcţia magistralei de metrou M5, şi modernizarea căii de rulare a tramvaiului, pe bd. Liviu Rebreanu, restricţionează traficul rutier şi în aceste zone. 

În ultimele 24 de ore, în Capitală, s-au produs 10 accidente rutiere în urma cărora 14 persoane au fost rănite uşor.

Etichete: accidente bucuresti, trafic Bucureşti, trafic închis, trafic restricţionat

0/1 COMENTARII
info
09 aug 10:12
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2013/07/28/trafic-e-capitala-romaniei-e-bucuresti-e-mai-mult-decat-atat-e-sa-dovedesti/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE