Un singur sud-coreean este suficient pentru îngenunchea Coreea de NordArtileria nord-coreană a deschis, astăzi, focul asupra disputatei insule Yeonpyeongdo, iar Coreea de Sud a ripostat. Celor care salivează după un al Treilea Război Mondial, sprijinindu-şi speranţele pe bălmăjelile Babei Vanga, le spun doar atât: armata nord-coreeană poate fi învinsă de un singur sud-coreean, aşa că ipoteza unui conflagraţii, locală sau mondială, nu stă în picioare.

Tot ce trebuie să facă Coreea de Sud pentru a câştiga un eventual război cu vecinii de la nord este să recruteze unul dintre jucătorii de vârf de Starcraft, joc de strategie în timp real, căruia să-i pună la dispoziţie o flotă de drone zburătoare Predator şi o divizie de roboţi de uscat înarmaţi. Jucătorul de Starcraft ar deveni astfel un fel de Ender, personaj inventat de Orson Scott Card, care a învins de unul singur o rasă de extratereştri. Nord-coreenii n-ar avea nici o şansă în faţa lui. Asta deoarece jucătorii profesionişti de Starcraft, joc dominat la nivel mondial de Coreea de Sud, şi-au pierdut de mult rămăşiţele de umanitate, devenind maşini de strategie, care pot da chiar şi 300 de comenzi pe minut, după cum se poate vedea în filmuleţul de mai jos.

De altfel, Coreea de Sud îşi poate învinge lejer adversarii şi fără să apeleze la tehnologie. Poate la fel de bine înfiinţa o echipă comando înarmată cu grătare, pe care să o trimită în prima linie. Cu ajutorul unui vânt prielnic, soldaţii nord-coreeni ar fi învăluiţi într-un fum de carne prăjită, mai eficient decât orice armă chimică. Ținând cont că arată mai degrabă a prizonieri de război decât a militari profesionişti, sunt convins să ar arunca armele într-o secundă şi ar goni salivând către hălcile sfârâinde.

Etichete: razboi

0/0 COMENTARII
civil engineering consultants, atlanta civil engineering consultants, civil engineering consultants atlanta
26 mai 23:55
+0
VOTURI
-0

I truly preferred Un singur sud-coreean este suficient pentru îngenunchea Coreea de Nord | b365. This is meant not to just find solutions but to find the proactive solutions to whatever challenges which could lie ahead. All these elements make a good foundation when it comes to consulting civil engineers.

8}̚>R4€h3Y5fol
24 nov 00:18
+0
VOTURI
-0

Alex, bine ai revenit cu picioarele pe pamant :)

Alex
23 nov 20:59
+0
VOTURI
-0

Si eu mai aveam inca sperante de preamarire la SC... :)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h