Un şofer care şi-a parcat maşina în mijlocul străzii a blocat circulaţia autobuzelor în Piaţa RomanăMai multe autobuze RATB au fost blocate, marţi seară, în apropiere de Piaţa Romană după ce un şofer a parcat pe mijlocul străzii Nicolae Golescu, fapt ce a împiedicat circulaţia mijloacelor d etransport în comun. 

In zona se formase o coada de circa zece autobuze si mai multe masini mici care asteptau de circa o ora si jumatate revenirea soferului.

Intrebati de reporterul HotNews.ro, reprezentantii Politiei Rutiere au spus ca nu au ce face, deoarece nu mai au dreptul sa ridice masini, astfel incat asteapta sa vina proprietarul, caruia cel mai probabil i se va intocmi dosar penal.

Politistii l-au cautat pe sofer in restaurantele si barurile din jur.

Un echipaj de politie nu a mai permis intrarea masinilor de pe Bulevardul Magheru pe strada Enescu, unde s-a format blocajul.

Din cauza neplacerilor create, un calator a lasat un mesaj pe luneta masinii soferului care a blocat circulatia auto. 

Etichete: autobuze RATB, blocaj, parcare, Piaţa Romană, şofer

0/5 COMENTARII
dumitru
20 ian 23:17
+0
VOTURI
-0
Acest individ merita sa primeasca un "mesaj" contondent in mufa. Cea mai proasta decizie sa nu se mai ridice masini, permite la toate aceste tentative nereusite de fiintze sa fie si mai nesimtite. Parcari care perturbeaza traficul (blocheaza...) ar trebui pedepsite cu inchisoare cu executare, masina confiscata si o amenda mare, sa aiba nevasta/sotul/familia ce sa plateasca cat e bajeatu la mititica.
stanm
20 ian 14:55
+0
VOTURI
-0
Nu prietene, multumeste-le smenarilor hingheri care ridicau abuziv trei sferturi din masini. Ridicarea masinilor ar fi posibila legal, dar trebuie sa o faca o autoritate oficiala, si nu un privat. Care oricum nu avea capacitatea sa ridicie un MICROBUZ...
metronomul
20 ian 12:48
+0
VOTURI
-0
Daca bloca intrarea salvarilor in spital tot asa stateau militaii nostri sa-l caute pe bagabont prin baruri?
Art. 64
20 ian 08:01
+0
VOTURI
-0
OUG nr. 195/2002
Articolul 64
(1) Politia rutiera poate dispune ridicarea vehiculelor stationate neregulamentar pe partea carosabila. Ridicarea si depozitarea vehiculelor in locuri special amenajate se realizeaza de catre administratiile publice locale sau de catre administratorul drumului public, dupa caz.
(2) Contravaloarea cheltuielilor pentru ridicarea, transportul si depozitarea vehiculului stationat neregulamentar se suporta de catre detinatorul acestuia.
(3) Ridicarea vehiculelor dispusa de politia rutiera in conditiile prevazute la alin. (1) se realizeaza potrivit procedurii stabilite prin regulament.

S-a interzis ridicarea masinilor de firmele PRIVATE.
Politistii aveau dreptul s-o ridice. N-au facut-o, deci nu si-au facut treaba. Sa fie dati afara si ei.
Vali
19 ian 23:31
+0
VOTURI
-0
Multumim Victor Ciorbea, avocatul poporului care a interzis ridicarea masinilor inclusiv in astfel de cazuri! Good job, well done!.... Unde nu-i cap, avem un astfel de rezultat!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h