Un sponsor al concertului lui Robbie Williams îi face de râs pe organizatori și oferă bere gratisFoarte mulți spectatori de la concertul lui Robbie Williams s-au plâns de faptul că, la 40 de grade Celsius, au fost nevoiți să stea ore întregi la coadă pentru a putea cumpăra ceva de băut. Unul dintre sponsori își cere scuze și le oferă celor care au fost la concert un bax de bere. Reamintim faptul că evenimentul a fost organizat de D&D East Entertainment. 

Concertul Robbie Williams. Foto -  Mediafax, Octav Ganea
Concertul Robbie Williams. Foto - Mediafax, Octav Ganea

Iată mesajul transmis de Ursus, pe Facebook, după ce foarte multe persoane s-au plâns de organizarea concertului lui Robbie Williams, în special de modul în care s-a asigurat accesul la băuturi: "În cadrul spectacolului de excepţie din 17 iulie, Robbie Williams a adunat peste 65.000 de spectatori, marcând astfel unul dintre cele mai mari evenimente muzicale susţinute în ultimii ani în România.
Însă numărul foarte mare de spectatori a generat probleme logistice deosebite organizatorilor.
În acest context, ca sponsor şi furnizor de bere al acestui eveniment, ţinem să ne cerem scuze faţă de toţi cei care nu au reușit să îşi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp aşteptând la coadă.
Reprezentanţii URSUS au făcut tot posibilul pentru a asigura o bună desfăşurare a activităţii în limitele impuse de organizator. Numărul şi amplasarea punctelor de servire, cât şi modalitatea de plată au fost stabilite de către organizatorul evenimentului, nu de brandul URSUS.
Cu toate eforturile noastre, este clar însă că o mare parte din cei prezenţi la concert au avut parte de o experienţă neplăcută legată de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis să le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiţi de experienţa de organizare a concertului, un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L).
Cum poţi intra în posesia cadoului:
- Trimite-ne pe adresa info@momente.cool dovada participării la concertul Robbie Williams din Bucureşti (poză alături de biletul de acces sau poză de la locul evenimentului);
- Vei fi contactat în termen de 5 zile lucrătoare pentru furnizarea datelor de livrare;
- Cadoul va fi expediat în termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale;
- Pentru că apreciem feedback-ul tuturor, ne poţi trimite, în acelaşi e-mail, sugestii pentru îmbunătăţirea experienţei la astfel de evenimente.
Cu ajutorul sugestiilor şi sesizărilor primite, URSUS îşi va revizui standardele legate de participarea la astfel de evenimente. Astfel, sperăm să evităm neplăcerile clienţilor noştri în viitor.
Vă mulţumim că aţi luat parte la cel mai mare concert al anului alături de URSUS!"

Citește și Coca Cola își cere scuze pentru organizarea concertului lui Robbie Williams. Ce oferă Coca Cola

Citește și Robbie Williams, mesaj pentru români după concert

Etichete: bere, concert, realitatea, Robbie Williams, Ursus

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE