Un tâlhar a fost prins de polițiști după ce a jefuit o tânără în plină stradăÎn seara de 30 martie, poliţiştii Capitalei au identificat şi prins, la scurt timp de la sesizarea faptei, un tânăr în vârstă de 25 de ani, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

Un talhar a fost prins de politisti dupa ce a jefuit o tanara in plina strada
Un tâlhar a fost prins de polițiști după ce a jefuit o tânără în plină stradă
Foto: www.antena3.ro

În fapt, în seara de duminică, în jurul orei 22.40, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către o tânără în vârstă de 24 ani, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei ar fi fost deposedată de geanta personală, prin folosirea violenţei fizice.

Efectuând verificări cu privire la sesizarea făcută, poliţiştii bucureşteni de siguranţă publică au reuşit la scurt timp identificarea şi prinderea tânărului bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie, acesta fiind condus la sediul Secţiei 2 Poliţie pentru cercetări.

Prejudiciul cauzat prin săvârşirea faptei, în valoare de aproximativ 2.500 de lei a fost recuperat în totalitate de poliţiştii bucureşteni şi predat părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu suspectul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: Poliţia Capitalei, tâlhar, talhar prins de politisti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE