Un tânăr a călătorit din Italia în România împuşcat în gât şi în piciorUn tânăr de 19 ani din Galați a călătorit peste 1.000 de kilometri în mașina unui prieten, fiind împușcat în gât și într-un picior. Tânărul a trecut prin Vama Nădlac fără ca autoritățile să observe că acesta sângerează și e la un pas să-și piardă viața.

Un tanar a calatorit din Italia in Romania impuscat in gat si in picior
Un tânăr a călătorit din Italia în România împuşcat în gât şi în picior

”Tânărul susține că a fost implicat într-un conflict violent și a fost împușcat în gât, în zona claviculei spre stern, și în picior, glonțul provocându-i o fractură a femurului stâng. S-a stabilit că proiectilele folosite sunt de calibru 9 mm”, a declarat, pentru arq.ro, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu.

Medicii arădeni au precizat pentru sursa citată că victima a fost norocoasă pentru că glonțul din gât nu a nimerit o regiune mai puternic vascularizată. Tânărul a intrat imediat în operație și acum e în afara oricărui pericol.

Oamenii legii investighează acum cazul pentru a stabili cu exactitate cum, când și unde a avut loc incidentul și cine l-a împușcat pe tânăr.

Sursa: realitatea.net

Etichete: împuşcat, Italia, medici

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h