Un tânăr a fost găsit mort într-un canal nesemnalizatUn tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna buzoiană Glodeanu Sărat, a fost găsit decedat într-un canal de peste un metru adâncime, săpat de o firmă care efectua alimentarea cu apă a localităţii.

Un tanar a fost gasit mort intr-un canal nesemnalizat
Un tânăr a fost găsit mort într-un canal nesemnalizat

Descoperire macabră în comuna buzoiană Glodeanu Sărat. Cadavrul unui tânăr de 20 de ani a fost găsit într-un canal lăsat nesemnalizat. 

"Este vorba de un canal de circa un metru, un metru şi jumătate, pentru introducerea apei potabile, zona a fost semnalizată în cursul săptămânii, dar marcajul a dispărut în cursul zilei de duminică, în condiţii neclare", a declarat primarul localităţii Glodeanu Sărat, Neculai Stoica, citat de bzi.ro.

La rândul sau, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar Doiniţa Mihalache, a declarat că poliţia a demarat o anchetă sub coordonarea unui procuror. "Anchetă este în curs, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Buzău, iar după efectuarea necropsiei se vor stabili cauzele care au provocat decesul tânărului", a spus acesta.

Sursa: realitatea.net

Etichete: Buzău, cadavru, canal, deces

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE