Un tânăr a murit, după ce s-a aruncat de pe pasajul de la Piaţa Sudului
Un tânăr de 25 de ani a murit azi-noapte după ce s-a aruncat de la pasajul de la Piaţa Sudului.

Un tanar a murit dupa ce s-a aruncat de pe Pasajul Piata Sudului
Un tânăr a murit după ce s-a aruncat de pe Pasajul Piaţa Sudului

După nici două ore de la tragedie, medicii de la Spitalul Sfântul Ioan au declarat decesul. Tânărul, care avea un comportament psihotic, s-a aruncat în gol, în ciuda eforturilor autorităţilor care au încercat mai bine de o oră să îl determine pe acesta să renunţe la gestul sinucigaş. În tot acest timp circulaţia prin pasaj a fost blocată. Bărbatul nu a vrut să stea de vorbă cu negociatorii de la Poliţia Capitalei şi în cele din urmă s-a aruncat în gol de la cinci metri. A căzut în cap şi a fost transportat la spital cu fractură de craniu.

Incident în această seară la pasajul de la Piaţa Sudului. Un tânăr s-a aruncat în gol şi s-a zdrobit de asfalt. Bărbatul, care are în jur de 30 de ani, a stat mai bine de o oră pe marginea pasajului înainte de a recurge la gestul extrem.

În tot acest timp, poliţiştii şi jandarmii au încercat să-l facă să renunţe. Deocamdată nu se ştie motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest. Timp de o oră, circulaţia prin pasajul care încă nu este finalizat în totalitate a fost blocată de poliţişti.

Etichete: Pasajul Piaţa Sudului, sinucidere, sinucidere pasajul piata sudului

0/1 COMENTARII
Cris
06 May 15:15
+0
VOTURI
-0
S-a aruncat pentru ca nu i-a placut ca se circula pe un singur fir. Lucrarea la acest pasaj a inceput pe timpul lu Burebista. Rusine!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE