Un tânăr de 18 ani A MURIT după ce A CĂZUT de pe schela unui bloc din BucureştiUn tânăr a murit, joi, după ce a căzut de pe schela unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Băiatul participa la lucrările de reabilitare ale blocului respectiv.

Un tanar de 18 ani A MURIT dupa ce A CAZUT de pe schela unui bloc din Bucuresti
Un tânăr de 18 ani A MURIT după ce A CĂZUT de pe schela unui bloc din Bucureşti
Foto: pressalert.ro

Incidentul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 de unul dinre colegii băiatului. Tânărul, de 18 ani, a căzut de pe schelă de la etajul cinci al unui bloc de pe strada Basarabia din Bucureşti, a declarat Bogdan Ghebaur, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, pentru MEDIAFAX.ro.

Băiatul făcea lucrări de reabilitare la blocul respectiv şi potrivit Poliţiei era angajat cu forme legale.

Medicii au declarat decesul imediat ce au ajuns la faţa locului.

Poliţia Capitalei face cercetări pentru a stabili exact circumstanţele în care a avut loc decesul, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă urmează să stabilească dacă au fost respectate toate normele de securitate în munc

Etichete: a murit, accident, bloc, reabilitare, Sectorul 2

0/3 COMENTARII
vlad
08 Apr 10:31
+0
VOTURI
-0
Nicio firma din asta nu are protectia muncii, nu au nicimacar casti, ca sunt pe santier!! Dar nu exista om care sa se asigure cand sta pe schela... majoritatea cred ca mai rau ii incurca. Si este adevarat, trebuie sa fi pregatit in treaba asta, sa poti lucra eficient in timp ce esti asigurat... dar toti baietii astia sunt de fapt necalificati, luati de mai stii pe unde.
Andrei
08 Apr 09:38
+0
VOTURI
-0
@Puscarie Ai rezumat excelent situatia!
Puscarie
08 Apr 08:17
+0
VOTURI
-0
Firmele care reabiliteaza bloace au numai angajati necalificati, neinstruiti, luati direct de la coada vacii. Echipamentele de protectia muncii nu au existat niciodata si te ia ameteala numai cand ii vezi cum topaie inconstienti pe schele si le coboara agatati pe exterior ca Tarzan iar sticlele de "Neumarkt" sunt omniprezente. Dar nici una din firme nu e sanctionata/inchisa pentru ca aceste lucrari sunt spaga partidului inainte de alegeri. Nu mai vorbesc de calitatea lucrarilor si disconfortul creat in toata zona.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE