Povestea tânărului de 19 ani care a supravieţuit atentatelor din Bruxelles, Paris şi BostonUn tânăr de 19 ani, rănit în urma atentatului din Bruxelles, a fost martor, de asemenea, la atacul terorist din Paris, dar şi la cel din Boston.

Un tanar de 19 ani, supravietuitor la trei atacuri teroriste: cel din Bruxelles, Paris si Boston
Un tânăr de 19 ani, supravieţuitor la trei atacuri teroriste: cel din Bruxelles, Paris şi Boston
Foto: click.ro

Mason se afla la aeroport in momentul exploziilor, fiind ranit si dus la spital. Tanarul de 19 ani a suferit rani la tendoane si arsuri de gradul doi si trei la nivelul fetei si bratelor.

"Este cel de-al treilea atac terorist pentru Mason. Fiul meu a fost la Boston in momentul atentatului de la maraton, dar si anul trecut, cand au avut loc atacurile teroriste din Paris. Traim intr-o lume nesigura si periculoasa", a declarat tatal lui Mason pentru ABC News, conform click.ro.

La atentatul din Boston, Mason se afla la un bloc distanta de linia de sosire in momentul exploziei. El o astepta pe mama sa, care participa la maraton. Din fericire, amandoi au scapat nevatamati.

Adolescentul se afla la Paris, anul trecut, cand au avut loc atentatele din capitala franceza. Si acolo, el a scapat ca printr-o minune, desi in zona in care se afla, una dintre explozii s-a simtit.

"Acum, el era foarte aproape de unul dintre teroristi si a suferit arsuri la fata si maini. Credem ca este un tanar binecuvantat. A supravietuit la 3 atentate teroriste", a declarat unul dintre prietenii adolescentului.

Etichete: atentat bruxelles, supravietuitor atentat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE