Un tânăr de 25 de ani s-a înecat în Dâmboviţa, în zona caminelor din RegieUn tânăr de 25 de ani s-a înecat miercuri dimineaţă în Dâmboviţa, în zona căminelor studenţeşti din Regie. Conform martorilor, tânărul ar fi intrat în apă pentru a salva un adolescent de 16 ani, care până la urmă a ieşit singur, în prezent fiind internat la Spitalul "GrigoreAlexandrescu".

ISU Bucuresti
ISU București

 Scafandrii ISU Bucureşti - Ilfov au intervenit miercuri, în jurul orei 6, pentru căutarea-salvarea a doi tineri care au intrat în râul Dâmboviţa, în zona căminelor studenţeşti din Regie.

Cel care a intrat primul în apă a fost adolescentul de 16 ani, care a reuşit să iasă până la sosirea echipajului ISU, a fost preluat de SMURD şi transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Cel de al doilea tânăr, despre care martorii susţin că a intrat să îl salveze pe primul, are 25 ani. Acesta nu a mai reuşit să iasă din apă şi a fost căutat timp de 30 de minute de echipajul de scafandri, fiind găsit decedat.

Etichete: înecat, mort, regie, tânăr

0/1 COMENTARII
Linda
20 Jun 01:18
+0
VOTURI
-0
Când l-am găsit pe Dr Wealthy, am avut nevoie disperată de a-mi aduce înapoi pe fostul meu iubit. Mi-a lăsat o altă femeie. Sa intamplat atat de repede si nu am avut nici un fel de spus in situatia asta. El ma scos după trei ani fără explicații. Îl contactez pe dr. Wealthy prin intermediul site-ului său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte de a mă putea ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La puțin timp după ce și-a făcut vraja, prietenul meu a început să mă mai trimită din nou și sa simțit oribil pentru ceea ce tocmai mi-a pus. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și apoi a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când dr. Wealthy ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Îi recomand foarte mult pe Dr Wealthy pentru oricine care are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com, sunați-l sau adăugați-l pe ceapre prin: +2348105150446

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE