Un tânăr din București a furat 15.000 de lei de la o bătrână. Femeia ținea banii în dulapO bătrână de 77 de ani a fost jefuită, miercuri, de un tânăr care obișnuia să o ajute în casă. Bărbatul a furat 15.000 de lei de la femeie, bani ținuți în dulap.

Un tanar din Bucuresti a furat 15.000 de lei de la o batrana. Femeia tinea banii in dulap
Un tânăr din București a furat 15.000 de lei de la o bătrână. Femeia ținea banii în dulap
Foto: onlinereport.ro

Poliţiştii au identificat şi prins miercuri, la scurt timp de la comiterea faptei, un tânăr în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie într-o locuinţă, informează un comunicat de presă remis de autorități. Mai precis:

În ziua de 22 decembrie a.c., Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de către un factor poştal cu privire la faptul că, aflându-se la o adresă din sectorul 1, pentru a înmâna pensia unei femei în vârstă de 77 de ani, a constatat că aceasta prezenta urme de violenţă la nivelul feţei.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 11.30, în timp ce se afla în locuinţa de domiciliu, un tânăr care o ajuta la diverse activităţi gospodăreşti, a lovit-o şi ameninţat-o, după care i-a sustras suma de 15.000 de lei, ce se afla într-un dulap.

Ca urmare a informaţiilor obţinute şi pe baza semnalmentelor oferite de victimă, bănuitul a fost identificat.

În ziua de 23 decembrie a.c., judiciariştii Secţiei 4 Poliţie, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române şi al poliţiştilor Secţiei 10 Poliţie, l-au depistat pe cel în cauză în jurul orei 17.00, într-o garsonieră din centrul Capitalei.

Bănuitul, la scurt timp de la comiterea faptei, a închiriat o garsonieră în regim hotelier, situată pe bd. I.C. Brătianu, sector 3, contra sumei de 1.400 de lei şi a mai cheltuit diverse sume de bani, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 60%.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: bani, jaf, poliţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE