Un taximetrist a căzut cu maşina în Dâmboviţa, în zona Podului CiurelUn accident rutier s-a petrecut marţi dimineaţă în zona Podului Ciurel din Capitală. Un taximetrist a ajuns cu maşina în Dâmboviţa, după ce a lovit un alt autoturism.

Un taximetrist a cazut cu masina in Dambovita
Un taximetrist a căzut cu maşina în Dâmboviţa

Din fericire, omul a scăpat cu viaţă şi a reuşit să iasă singur din apă. Maşina a fost scoasă din apă de pompieri, potrivit romaniatv.net.

Din primele informaţii, în maşină se afla doar şoferul.

Zona Pod Ciurel este cunoscută ca un punct negru din traficul din Capitală, de multe ori şoferii ajungând cu maşinile în Dâmboviţa, pe fondul neadaptării vitezei în curbele din zonă.

VEZI ŞI MĂSURILE luate de Primăria Capitalei pentru evitarea ACCIDENTELOR pe malurile Dâmboviţei

Reamintim că o persoană a murit și alte două au fost grav rănite, la începutul anului, după ce o mașină a căzut în râul Dâmbovița în zona Dudești-Vitan din București. De asemenea, o femeie în vârstă de 26 de ani a murit după ce a căzut cu mașina în râul Dâmbovița în zona târgului Vitan.

VEZI ŞI Primăria Capitalei montează PARAPEŢI pe Splaiul Unirii FOTO

Etichete: accident Dâmboviţa, masina in dambovita, parapeti dambovita, taximetrist căzut în dâmboviţa

0/4 COMENTARII
vladsa
02 Aug 13:39
+0
VOTURI
-0
Dar parca pelicanii stiau sa inoate....
Glumețu
02 Aug 13:01
+0
VOTURI
-0
Dacă le-ar pune aer condiționat în taxiuri n-ar mai trebui să facă baie în Dâmbovița să se răcorească.
zzz
02 Aug 11:18
+0
VOTURI
-0
solutia e simpla dar necesita prezenta unei politii rutiere care sa isi faca treaba pentru care e platita. La noi se majoreaza salariile dar nimeni nu se intreaba daca salariatii respectivi isi fac treaba.
zzz
02 Aug 11:17
+0
VOTURI
-0
pe scurt : in RO nu se respecta legea iar cei care o incalca de multe ori nu sunt pedepsiti pe masura. Din cauza asta traficul din B este de c@cat ... de aceea se circula greu - fiecare vrea sa se bage in fata altuia, daca se poate ciupi galben-rosu de ce nu ... daca intersectia e plina si am loc si eu de ce nu .... samd.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE