Un taximetrist din Bucureşti a ameninţat un client şi i-a furat 6.000 de leiUn taximetrist a fost prins de poliţiştii bucureşteni pentru tâlhărie calificată, după ce ar fi ameninţat un client şi i-ar fi furat geanta în care se aflau 6.000 de lei.

Un taximetrist din Bucuresti a amenintat un client si i-a furat 6.000 de lei
Un taximetrist din Bucureşti a ameninţat un client şi i-a furat 6.000 de lei

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a luat un taxi pentru a ajunge acasă şi, în discuţiile pe care le-a purtat cu şoferul, a menţionat şi faptul că are în geantă 6.000 de lei.

Potrivit poliţiştilor, şoferul a schimbat traseul şi, în dreptul unei fabrici dezafectate din Sectorul 2 al Capitalei, l-a ameninţat pe bărbat şi l-a obligat să coboare din maşină, ca, mai apoi, să plece cu geanta în care se aflau banii.

Taximetristul a fost depistat de poliţişti şi a fost dus la Secţia 9 de Poliţie pentru a fi audiat. Asupra sa au fost găsiţi 2.000 de lei, transmit poliţiştii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Etichete: client jefuit taxi, tâlhărie Bucureşti, taximetrist arestat

0/2 COMENTARII
Vali
30 Dec 14:04
+0
VOTURI
-0
@Beni : ce ne mai mira din moment ce 8/10 taximetristi sunt fosti puscariasi, tigani, talhari, manelisti ... intr-un cuvant indivizi lipsiti de orice urma de bun simt.
Daca iei legatura cu dispeceratul sa le reclami faptele astea si ca au angajati numai lepre, vei observa ca si la conducere sunt acelasi tip de neaveniti "Ce ma tragi tu pe mine la raspundere?" - i-am raspuns "Deoarece noi clientii platim cursele, nu Dvs! si avem asteptari!" dupa care mi s-a inchis in nas *nu dau numele companiei*.
In Uber am nimerit tineri de treaba, care mai fac si ei un ban. Foarte corect. Nu cred ca a existat vreodata la un sofer de Uber tentativa de talharie. In vest lumea calatoreste prin oras fie cu taxi fie cu uber, dar acolo nu exista mari conflicte intre ei ... de ce? Pentru ca educatie, pentru ca bun simt.
Ma simt bine ca n-am mai circulat cu taxi-ul de cca 3 ani.
Beni
29 Dec 18:36
+0
VOTURI
-0
Acum intelegeti de ce lumea civilizata prefera UBER ci nu mizeriile de taximetristi?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE