Un taximetrist pirat, cu şapte dosare penale, circulă cu permisul suspendatDoi taximetristi pirati circula cu permisul suspendat pe strazile Capitalei (Foto: ziuaconstanta.ro)
Doi taximetriști pirați circulă cu permisul suspendat pe străzile Capitalei (Foto: ziuaconstanta.ro)

Taximetristul pirat, acuzat de agresiune, îşi racolează clienţii din zona Apaca, din preajma Universităţii Politehnice Bucureşti. „Am întocmit trei dosare penale unui bucureştean care conduce de trei ani prin Bucureşti o maşină Volswagen Golf roşu. Are permisul suspendat şi ţine numărul de înmatriculare scris pe un carton. Omul nu are casă, doarme în maşină şi are de plătit peste 250.000 de lei amenzi pentru toate abaterile“, a declarat un ofiţer, citat de Adevărul.ro.

Un alt taximetrist pirat, care circulă şi acum pe străzile Capitalei, are şapte dosare penale pentru că circula cu permisul suspendat.

Nici până în prezent instanţa nu s-a pronunţat asupra unuia dintre aceşti taximetrişti îngropaţi în amenzi.

”Nu avem ce să le facem. Am făcut scrisoare oficială către autorităţile din Ilfov pentru a afla situaţia taximetriştilor cu licenţă. Aceştia nu au voie să actioneze permanent în Bucureşti. Iar când i-a prins, organul de ordine nu are cum să dovedească că şoferul acţionează permanent. Acest cuvânt a fost introdus în lege foarte bine. A blocat această posibilitate de a ţine Ilfovul departe de Bucuresti“, a declarat inspectorul Adrian Bâlă, din cadrul Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Etichete: amenzi, Bucureşti, dosar penal, ilegal, permis suspendat, pirat, taximetrist

0/0 COMENTARII
gabi
11 ian 08:30
+0
VOTURI
-0

in cazul in care acel taximetrist face accident cu victime si judecatorul care il lasa in libertate sa raspunda pentru acceasi fapta. din cauza acestori judecatori corupti pana in maduva oaselor se intampla ce se intampla in romania . cred ca judecatorii si magistratii sunt cei mai corupti oameni din romania, mai corupti chiar si de cat parlamentarii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE