Un taximetrist și medici de la SMURD au fost atacați cu un cuțit de un bărbat, în ConstanțaScandal violent, duminică dimineața, în centrul orașului Constanța. Un bărbat a înjunghiat un taximetrist și a atacat mai mulți medici. Bărbatul a murit după ce a fost prins.

Un taximetrist si medici de la SMURD au fost atacati cu un cutit de un barbat, in Constanta
Un taximetrist și medici de la SMURD au fost atacați cu un cuțit de un bărbat, în Constanța

În cursul acestei dimineți, un bărbat a atacat, cu un cuțit, un taximetrist care îl luase de acasă. Totul s-ar fi petrecut în zona Capitol, iar agresorul a fugit de la fața locului, ascunzându-se într-o locuință. Plin de sânge, taximetristul a fost pansat în primă fază de trecători, până la sosirea medicilor, potrivit ReporterNTV.

Taximestristul spune că și-a dat seama că este ceva în neregulă, dar a fost prea târziu. A mai apucat să vadă doar că bărbatul scoate ceva ascuțit - o foarfecă - apoi a fost înjunghiat în gât și de două ori în braț, lama obiectului străpungându-i mâna și ieșind pe partea cealaltă. Deși rănit, a apucat să se opună, astfel că între cei doi a izbucnit o altercație violentă. Agresorul a reușit să deschidă portierele și să fugă.

Din locuința în care se ascunsese, agresorul ar fi fugit din nou, intrând într-un local de pe bulevardul Tomis, în speranța că nu va fi descoperit.

Observând că bărbatul este plin de sânge, angajații localului au solicitat intervenția medicilor, astfel că la fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Medicii au fost atacați însă, la rândul lor, cu un cuțit de bărbatul furios, astfel că s-a cerut intervenția oamenilor legii.

La local au ajuns, în scurt timp, două echipaje de intervenție rapidă ale Jandarmeriei, care au intrat în forță. Martorii aflați în afara restaurantului spun că din interior s-ar fi auzit 5-6 focuri de armă, dar reprezentanții autorităților nu confirmă, până în acest moment, folosirea armamentului din dotare.

Cert este, însă, că agresorul a fost scos pe targă din local și urcat într-o mașină SMURD, chiar de cei atacați puțin mai devreme de acesta.

Agresorul a decedat însă, în urma rănilor pe care și le-a provocat cu un cuțit. Acesta nu a mai putut fi salvat de medici, intrând în stop cardio-respirator.

Anchetatorii au declarat că acesta s-a înjunghiat în piept cu același cuțit pe care l-a folosit în atacul asupra medicilor și asupra taximetristului.

Bărbatul nu a fost deocamdată identificat. Nu avea acte asupra lui, ci doar două telefoane mobile, care erau parolate, așa că nu s-a putut lua legătura cu familia.

Etichete: atac, cuţit, medici, scandal, taximetrist

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE