Tramvaiul 41 a deraiat în zona Podului CiurelUn tramvai de pe linia 41 a deraiat, miercuri seară în jurul orei 22:20, la Podul Ciurel, pe Șoseaua Virtuții, iar circulația a fost blocată pe sensul spre Piața Presei Libere, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport București (RATB), Constantin Tobescu.

RATB: Linia de tramvai 41
RATB: Linia de tramvai 41
Foto: primarie6.ro

"Un tramvai de pe linia 41, la Podul Ciurel, pe Șoseaua Virtuții, în sensul spre Piața Presei Libere, a deraiat cu unul dintre boghiuri. Din această cauză a fost blocată circulația, inclusiv traficul rutier pe un sens. Având în vedere că în zonă configurația este în curbă, echipele de intervenție au avut dificultate în a repune mai operativ tramvaiul pe șine. În prezent încă se lucrează, mai sunt tramvaie blocate pe sensul pe Piața Presei pentru că nu avem unde să le deviem. Tramvaiul nu a fost pus încă pe șine, dar ceea ce este mai important: nu sunt călători accidentați", a precizat Tobescu.

Potrivit sursei citate, RATB a luat decizia de a înființa o linie navetă de autobuze pentru a prelua călătorii.

"Am insistat la Poliție pentru a lăsa să circule autobuzele liniei navetă pentru a putea prelua călătorii. De asemenea, s-a făcut o comisie operativă tehnică, ce se află la fața locului, care analizează cauzele producerii acestei deraieri", a precizat Constantin Tobescu.

Etichete: Bucureşti, tramvai, tramvai 41, tramvai deraiat, tramvai deraiat bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE